جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

دعا براى بیمار در حرم امام حسین (2)

زمان مطالعه: 2 دقیقه

امام هادى علیه‏السلام در سامرا بیمار شدند، به ابوهاشم جعفرى فرمود: کسى را به کربلا بفرست تا در حرم مقدس امام حسین علیه‏السلام براى سلامتى من دعا کند.

على بن هلال چون این سخن را شنید، گفت: از حائر و حرم حسینى چه مى‏خواهند در حالى که خودشان امام هستند؟

ابوهاشم که نتوانسته بود پاسخ وى را دهد، مطلب و گفته‏ى وى را براى امام هادى علیه‏السلام نقل کرد.

حضرتش فرمود: آیا به او نگفتى که پیامبر خدا صلى الله علیه و اله خانه‏ى خدا را طواف مى‏کرد و حجرالاسود را مى‏بوسید، در حالى که حرمت پیامبر و مؤمن از حرمت خانه‏ى خدا بیشتر است. و خداوند پیامبر صلى الله علیه و اله ر امر فرموده: در عرفات وقوف نماید، زیرا خداوند متعال دوست دارد در مکان‏ها و مواضع مخصوصى وى را یاد کنند و من علاقمندم در جایى که خداوند دوست دارد در آنجا دعا شود، مرا دعا کنند.

شاید منظور این است که در موضوعات تکوینى و امور عادى کارها باید بر اساس عادى و اسباب و عوامل طبیعى آنها جریان یابد و هیچ کس را چاره‏اى جز این نیست و ائمه‏ى هدى علیهم‏السلام نیز اگر چه آن گونه که خداوند به آنان قدرت داده است،

مى‏توانستند به طور دلخواه در امور تصرف نمایند، ولى آنان که همیشه پیشواى امت در امور دینى و دنیا هستند، به همین صورت رفتار مى‏کردند و مردم نیز به آنان تأسى و بر اساس برنامه‏هاى آنان حرکت مى‏کردند و با راهنمایى‏هاى آنها پندارهاى باطل آنان زدوده مى‏شد.

امیرمؤمنان على علیه‏السلام هم نیز در انتخاب حضرت ام‏البنین علیهاالسلام همین گونه عمل کردند. البته از فرمایش ایشان به حضرت عقیل معلوم مى‏شود که با وى مشورت نکرد، بلکه از او خواست تا با توجه به آشنایى او به انساب و آگاهى وى نسبت به خاندان‏هاى محترم عرب، بانویى شایسته از شجاع‏زادگان را برایشان خواستگارى کنند.